فواید پسته برای پوست مو و سلامتی

پسته یکی از اعضای مهم و ثابت آجیل ایرانی است که میزان پتاسیم آن با این جثه کوچک برابر با پتاسیم پرتقال است و به علت داشتن مواد مغذی از اهمیت بسیاری برخوردار است. استان کرمان و شهرستان رفسنجان، مراکز اصلی تولید پسته در ایران بشمار می آیند.

پسته،عضو ثابت آجیل با وجود جثه کوچک خود سرشار از منابع مفید و مغذی برای سلامتی انسان است.

چهار نوع پسته در ایران تولید می شود :فندقی، کله قوچی، اکبری و احمد آقایی

ارزش غذایی پسته :

حاوی مواد مغذی،مانند:

  • کربوهیدراتها، پروتئین، اسیدهای آمینه ،چربی و فیبرهای رژیمی می باشد.
  • پسته همچنین غنی از مواد معدنی ،پتاسیم، آهن، کلسیم ،روی ،مس و سدیم هستند.
  • این آجیل، دارای ویتامین های ضروری ،مثل:ویتامین ث ، ب۶، آ، کا، تیامین، فولات، کولین ،اسید و بتایین است .

در ۱۰۰ گرم مغز پسته منابع زیر موجود است :

  • مواد چرب ۵۴ گرم
  • کلسیم ۱۳۰ میلی گرم
  • فسفر ۵۰۰ میلی گرم
  • آهن ۷/۵ میلی گرم
  • مواد نشاسته ای ۱۵ گرم
  • آب ۵/۲ گرم
  • پروتئین ۲۰ گرم
  • پتاسیم ۹۵۰ میلی گرم
  • ویتامین آ ۲۳۰ واحد
  • ویتامین ب ۱ ۰/۷ میلی گرم
  • ویتامین ب ۳ ۱/۵ میلی گرم
دیدگاه‌ها ۰

*
*

باز کردن چت
سلام
چطور میتونم کمکتون کنم؟