ارزش غذایی بادام زمینی (Mungfali)

بادام زمینی (Mungfali)

طبقه بندی می تواند شامل همه انواع میکرو ارگانیسم ها، حیوانات، گیاهان و غیره باشد که در جهان وجود دارند. این گیاه همچنین به عنوان لوبیا، نخود فرنگی و خانواده سویا شناخته می شود.

در هند، عموما تحت محصول بنشن – عمدتا به عنوان دانه های خوراکی طبقه بندی می شود. نام آن در شرایط بیولوژیکی Arachishypogaea خوانده می شود.

آن ها در هند بسیار رایج هستند و نام های متفاوتی در بخش های مختلف کشور دارند. در هند از آن به عنوان روغن دانه استفاده می شود. در حالی که آن ها عمدتا از زمین به دست می آیند.

ارزش غذایی بادام زمینی (Mungfali)

آن ها کربوهیدراتی کمی دارند و غنی از مواد مغذی هستند. بادام زمینی منبع بسیار عالی از پروتئین نیز هست. همچنین شامل بیوتین ،نیاسین ،فولات ، منگنز، ویتامین ایی ،تیامین ، فسفر و منیزیم همه اینها برای بدن و ذهن سالم بسیار مهم هستند.

ارزش غذایی برای هر ۱۰۰ گرم

  • ۵۶۷ کالری
  • ۴۹ گرم چربی کامل
  • ۱۸ میلی گرم سدیم
  • ۷۰۵ میلی گرم پتاسیم
  • ۱۶ گرم کربوهیدرات کل
  • ۲۶ گرم پروتئین

 

دیدگاه‌ها ۰

*
*

باز کردن چت
سلام
چطور میتونم کمکتون کنم؟